Hem


Bord att placera

Att planera var bord , stolar och andra möbler skall så i en offentlig lokal som en restaurang kräver en del. Enklast att börja är att skissa upp hela ytan som skall möbleras. Går bra med papper eller så kan man använda något dataprogram där men enkelt kan placera ut de olika enheterna för att de var de passar bäst.

Det man bör tänka på är att inte fylla hel ytan med möbler utan lämna avstånd mellan de olika sittgrupperna med bord. Och det även om det gäller möblering för ett café utomhus. Avståndet mellan borden bör vara minst 60cm detta för att de som sitter ned lätt skall kunna resa sig och för del delen sätta sig ned igen. Samt att serveringspersonal skall kunna passera emellan med lätthet.

Materialval kan variera lite beroende på var möblerna skall stå. Plats, trä, metall är val som brukar finnas mycket av de beroende på vilken framtoning man vill ha. Men även om det gäller möblemang utom- eller inomhus. Inte alltid man bör köra samma stil utan kanske ha en annan framtoning på det som finns utomhus än inne. Hänger ju lite på slitaget som väder och vind kan göra.

 Relaterad ord: - Nära:
E-post | Cookies/sekretesspolicy | Skicka in artikel |