Hem


Hosted Exchange

För ett fåtal år sedan kunde vem som helst starta och driva ett företag utan att använda Internet. Företagaren och dess anställda behövde knappt känna till Internet och e-post för att företaget skulle fungera och gå runt. Idag ser situationen helt annorlunda ut då allt handlar om Internet och e-post. Microsoft Hosted Exchange, MAPI och ActiveSync för mobiltelefoner. Företaget måste använda en exchange server för att hanteringen av e-post ska fungera och för att kunna vara kontaktbara.

Microsoft Hosted Exchange är tjänsten för dig oavsett om du driver ett litet eller ett medelstort företag, oavsett om du har tre eller 30 anställda och oavsett om du driver en konsultfirma eller ett byggföretag.

Varför använda Hosted Exchange
Hosted Exchange från Ipeer innebär att du outsourcar driften av er exchange server till en professionell hostingleverantör som i sin tur helt ansvarar för att er e-posthantering fungerar problemfritt. Er hostingleverantör Ipeer ansvarar för allt från licenser och uppdateringar till säkerhet och övervakning.

Att på egen hand ansvara för driften av en exchange server är både kostsamt och tidskrävande. Ni som företag får då investera i infrastruktur och ni måste själva sköta all installation och uppdatering. Ni måste själva se till så att personal finns tillgänglig för felsökning och reparation samt säkerhet och övervakning. Mjukvara och hårdvara måste införskaffas och detta kräver finanser samt extra bemanning.

Att då kunna outsourca drift och underhåll av sin exchange server med Microsoft Hosted Exchange är ett kostnadseffektivt alternativ för alla former av företag. Ni slipper då göra kostsamma investeringar i bemanning, infrastruktur och kunskap. Ni behöver inte investera i licenser, mjukvara och hårdvara och kan då helt och hållet fokusera på er kärnverksamhet.

Med Hosted Exchange är du och alla i företaget tillgängliga så fort ni vill och behöver. Då ni alltid loggar in via samma exchange server är kontot alltid synkat oavsett om ni befinner er på resande fot, hemma, på kontoret eller i sommarstugan. Välj att dela information, redigera och skicka mail, dela dokument eller kalenderuppgifter via din laptop eller mobiltelefon. MAPI och ActiveSync gör att du via din mobiltelefon alltid kan vara online och dela dokument eller information.

Microsoft Hosted Exchange effektiviserar ditt företag och dess anställda genom att effektivisera e-posthanteringen. Ni betalar endast en fast avgift per månad och användare. Outsourca driften av er exchange server och lägg ansvaret för den i erfarna och kunniga händer.


Relaterad ord: Hosted exchange - MAPI - ActiveSync - IT - Hosting - Nära: Virtualisering
E-post | Cookies/sekretesspolicy | Skicka in artikel |