Hem


Barnkläder på internet

Det är enkelt att handla i vår butik, det som krävs är att man är 18 år fyllda och skapar ett eget log in på Småfrön Barnkläder.

Det tar ca 30 sekunder, sen kan man fritt välja och vraka bland våra kläder. Betalningslösningar sker i samarbete med Payson AB, Svea Ekonomi AB och Posten AB. Välj att betala med kort eller banköverföring via Payson som i sin tur har avtal med Handelsbanken, Swedbank, Nordea och SEB. När detta är gjort skickar vi din order till den adress du uppgivit förutsatt att det är inom EU.

Vill man betala mot faktura så väljer man lösningen fakturabetalning som sker i samarbete med Svea Ekonomi. Då skickar vi kläderna efter lagd order och du får sedermera en separat faktura hemskickad ifrån Svea Ekonomi. Att notera är att detta betalsätt fungerar endast om man uppger att ordern skickas på samma adress som fakturaadressen, detta alternativ går heller inte att använda om man har betalningsanmärkningar. Istället kan man välja att betala med kort eller direkt emot postförskott. Mot postförskott innebär att man betalar i samband med att man får kläderna.

Detta kan vara smidigt om man inte vill betala förrän man får paketet levererat. Återköp, byte och reklamationer är för övrigt generellt som att handla kläderna i en fysisk butik.
Vi skickar våra orders med Posten för att ge snabba och säkra leveranser när man handlar barnkläder i vår butik. Barnklädesmärkena vi säljer i butiken är välkända europeiska märken, många av dem är danska och svenska märken.
Det senaste tillskottet är det svenska märket Kinamockaskogen. Kinamockaskogens specialitet är unisexkläder, de gör unika och tuffa kläder till barn upp till 6 år. Andra märken vi tillhandahåller är Snoozy, EggKids, Röda Hund, Love Frankie, Pololo mfl. Till hösten ansluter fler märken till butiken, ett av dem är Duns of Sweden. Duns gör kläder som vi på Småfrön tycker om, färgglada unisexkläder till både killar och tjejer.

Relaterad ord: barnkläder, internet- Nära:
E-post | Cookies/sekretesspolicy | Skicka in artikel |